2008. október 29, 21:16, szerda




Mai látogatónk, Cserke (Mixed Pickles) és kisfia, Zsombor tiszteletére ez itten egy tanyasi gasztroblog, ahol megvillantom minden ételrittyentési tudományomat. Ezirányú ambícióimat az emberiség nagy szerencséjére kizárólag az állatállományon élem ki, elsősorban a lovakon.


Mit csinálhatna a magamfajta antitálentum, természetesen készételt. Haladunk a korral, instantlevest már tudok főzni, íme az instantszéna.

Ezt a száraz kutyakakának kinéző izét az öreg lovak (Ozzy, Pompi, Lambada) kapják, försztklassz alpesi széna-pellet (ha valaki szeretné meglepni az öreglányokat pár zsákkal: St. Hyppolit, Pre Alpin.) Agglovanként egy-egy púpozott fandli jár reggel-este, egy vödör vízzel nyakon kell önteni, bő 10 percig állni (felázni, oszolni, dagadni, stb.) hagyni, a végeredmény ez a gusztusos massza:

Első ránézésre olyan, mint egy bélhurutos elefánt székletmintája, ami színfoltként olajos szivárványtócsákat tartalmaz. Az első benyomáson a második pillantás sem segít, de ha valaki túlteszi magát a kezdeti vizuálsokkon és rászánja magát egy nazális tesztre, kellemes meglepetés éri: a trutyinak finom gyógyfüves teaszaga van. Íme a lóreggeli szakszerű összeállításának folyamata (két főre, mivel Lambi és Pompi egy tálból cseresznyéznek):

 

müzli alulra,

instantszéna felülre, ne mondja senki, hogy nem guszta, meg azt se, hogy mi jut eszébe róla
<< 2008. október 30, 00:02, csütörtök 2008. október 28, 12:46, kedd >>


vissza


Támogatóink

Pfizer Kft.
MAPE - Magyar Patkolókovácsok Egyesülete
balanszFILM - Zakumentumfilm
Kopperdák Stúdió
Nyeregvilág

Napló archívum

2017 (1)
2016 (3)
2015 (6)
2014 (49)
2013 (81)
2012 (119)
2011 (188)
2010 (216)
2009 (222)
2008 (271)
2007 (248)