2009. február 27, 01:15, péntek
Pár nap kihagyás után ismét friss, ropogós menhelyhírek: Cefre mindenki megkönnyebbülésére jól van, pedig pont rájöttem, hogy a fehér gumikesztyű határozottan elegáns viselet, legalábbis tanyán.
Köszönöm az érdeklődést, a térdem jól van, tulajdonképpen csak akkora rúgást kaptam, hogy pár sornyi sztori kijöjjön belőle. Lambada ezt kevesellte is, ezért tegnap műértő gonddal lelépte mind az összes lábujjamat a jobb lábfejemből, gondolván, hogy bal térd, jobb lábfej, szép kiegyenlítetten fogok sántikálni, ember meg nem mondja, hogy bármi bajom van. Sajnos nem így történt, de azért értékelem a figyelmességét, és elkönyveltem: sár ide vagy oda, a vékony gumicsizma helyett mégiscsak bakancsot kéne hordanom. Ezekkel a büdös pej kancákkal mostanában nagyon kell vigyázni, ki tudja, Rozi még mire készül.
Hogy teljes legyen az élvezet meg a nagylányos imidzsem, forró húslevessel sikerült rojtosra égetni a nyelvemet meg a szájpadlásomat, úgyhogy legszívesebben jégcsappal a fejemben közlekednék egész nap. Talán mondanom sem kell, hogy olvad minden, és jobban belegondolva uuutálom a hideget (meg egy ideig a forrót is.)
Nem tudom, hogy Lecsó a tavaszt vagy a kúraszerűen adott vitaminokat érzékeli, esetleg mindkettőt, lényeg, hogy teljesen meg van kattanva. Terrorizálja Cafét és Csilla csacsit (a hosszú fülekre bukik), egész nap vinnyogva rohangál, ugrál, bakol, és önmagához képest keveset esik pofára (azért ilyen irányú megmozdulásait illusztrálandó ajánlom mindenki figyelmébe a galériában lévő januári képeket, mikor is Tilli Miriam fotós barátunk tiszteletére Lecsó és Café egy összegabalyodott fekete-fehér lavina képében zúdultak le a domboldalon.)Neem, ezen a képen nem azt láthatjuk, amint Lecsót a farkánál fogva elragadják az ufók, hogy mintát vegyenek az agyából - már figyelmeztettük őket, hogy ilyen célra a saját érdekükben válasszanak másik áldozatot. Nem is helikopterből dobták ki, egyszerűen jól érzi magát a drága kis maszatpofa, akinek azt a tündérbogyólovacska cuki tokmány fejét kénytelen voltam reggel egy kiadós pofonnal megsuttogni, miután abrakolás előtt kvázi tokostul kitépte az istállóajtót, miközben én épp beléptem volna.
Itten pedig Ribic, akinek a megjelenésén sokat dob a napi fél-egy órányi pucolás; a hasa alja és a lábain lévő pártenyérnyi felület kivételével már kifejezetten szalonképes a csaj.


<< 2009. február 28, 00:08, szombat 2009. február 22, 21:18, vasárnap >>


vissza

Támogatóink

Pfizer Kft.
MAPE - Magyar Patkolókovácsok Egyesülete
balanszFILM - Zakumentumfilm
Kopperdák Stúdió
Nyeregvilág

Napló archívum

2017 (1)
2016 (3)
2015 (6)
2014 (49)
2013 (81)
2012 (119)
2011 (188)
2010 (216)
2009 (222)
2008 (271)
2007 (248)