2010. május 31, 21:07, hétfő
Lássuk csak, mi minden történt mostanában...Pénteken meglátogatott minket Judit és Vera, és a forgalmazó jóvoltából meglepték az ebeket 80 kg Gilpa táppal.

Szombaton megint öregebb lettem egy évvel, nagyon köszönöm a mailben/sms-ben/telefonon/palackpostán befutó jókívánságokat. Viccesen kezdődött a nap, majdnem megvertem egy virágfutárt, majd kiderült, hogy Veszprém Svájcban van, de az is lehet, hogy fordítva.

Kaptam három ótvarbüdös, húgyszagú elvadult kóbormacskát. Ők nem születésnapi ajándékként érkeztek - ki tudja, ha kiadom ezt a bizalmas információt, esetleg kaptam volna a macskák mellé két raklapnyi díszcsomagolt vemhes szukát is. A macsekok egyébként ivartalanítva kerültek hozzánk az Állatok Nevében Egyesülettől, mindhárman totál vadócok, a kandúr a gyöngyösi gyepmesteri telepről szabadult az altatás elől, a két nőstény pedig egy gyári radikális macskalétszám-leépítést úszott meg ép bőrrel (már ha eltekintünk a doktori hasfelmetszéstől.) A macskáknak penetráns cicapisi-szaga van, nagyüzemi mennyiségben fogy a füstölő, és közben igyekszem arra koncentrálni, hogy igenigen, a cicapisis füstölő a kedvencem, és milyen jó nekem.

A két nőstény: Baracklé (a hangsúly nem a barackon van...)és Keratocica az ágyneműtartóban. Ő még a "legszelídebb", ami azt jelenti, hogy annyira retteg, hogy sarokba szorítva még menekülni is elfelejt.Ő pedig a harciherélt, aki közeledésre fújva-köpködve támad. Szerintem nem kell magyaráznom, hogy a félig leborotvált bajsza alapján ki jutott eszembe róla, mindenesetre megígérem, hogy nem fogom teljes nevén HitlerHörcsögként emlegetni, csak így egyszerűen HHörcsögnek.Szombaton az állatorvosi megszállás is elért minket, Lóci és Viktor megvizsgálták Zakuszka szemét; bíztató a helyzet, úgy tűnik, hogy lassan, de biztosan meggyógyul a tökfejű.Vasárnap a változatosság kedvéért villanypásztoroztunk, nagyon köszönöm Petinek a sok-sok segítséget.

Garicslakók:

És nemGaricslakók:

Bajadér ma megkapta az anticsikó-injekcióját. Fel voltam rá készülve, hogy hisztis lesz a hölgyemény, ezzel együtt fél tizedmásodperc alatt megtettünk vagy 50 métert, felkenődtem pár helyre, és megtapasztalhattam, hogy tökig érő sárban egy dagadt és sértődött lóval történő kötélhúzás eredménye vagy a kézleszakadás, vagy a szerepcserés sárkányeregetés. Sebaj, az injekció röptében bebökésre került, és Bajadér nagy bánatára én is megmaradtam.

Ma elsőalkalmas tanyavizitorként meglátogatott minket Eszter, és itt derült ki, hogy budaörsi önkéntesként többször is találkozott az akkor még lelkironcs Slambuccal - nem csoda, hogy jelenlegi állapotában nem ismerte meg. (:
<< 2010. június 08, 00:00, kedd 2010. május 28, 13:41, péntek >>


vissza

Támogatóink

Pfizer Kft.
MAPE - Magyar Patkolókovácsok Egyesülete
balanszFILM - Zakumentumfilm
Kopperdák Stúdió
Nyeregvilág

Napló archívum

2017 (1)
2016 (3)
2015 (6)
2014 (49)
2013 (81)
2012 (119)
2011 (188)
2010 (216)
2009 (222)
2008 (271)
2007 (248)