2010. július 12, 17:01, hétfő
...ha már egyszer cicázunk, végre részletesen bemutatom az aprólékokat, és referálok a nagymacskákról is.Lássuk először Donna Anorexia gyermekeit...Hölgyeké az elsőbbség. Továbbá a látszat csal, ez itt nem görény, hanem macskakölyök, bár kétségkívül határeset-jelleggel.A kisasszony a Donna Demencia névre hallgat. Agypörgése és életrevalósága nem említésre méltó, ellenben ütős fotókat lehet róla készíteni, melyek végre nem a megszokott jajdecuki-kategóriát képviselik.

Ez nem egy elkapott pillanat, vagy két percig ilyen fejet vágott.A tesók kandúrok; a fekete lapos fejével és még laposabb pillantásaival kiérdemelte a Fülesvarangy nevet. Egy kissé beszívott csibészelő rendőrkutya vehemenciájával és mozgáskoordinációjával veti rá magát a cumira, vagy jobb híján az ember ujjára. Vagy alkarjára, vagy a nadrágjának a szélére.Próbáltam rávezetni, de még nem megy neki a tálból történő tejlefetyelés......ahogy a harmadik Rexi-kölyök sem igazán szakszerűen közelíti meg az önálló étkezés problémáját, bár ki tudja, hátha talpon keresztül is felszívódik a kecsketej.Ez a kis vakarcs a legvagányabb a Rexi-családból; rohangál, dorombol, cafatokra tépi a cumit, és roppant fotogén.

Igazi Mamakedvence, a szó szoros értelmében, ugyanis Rexi néha elunja a nagycsaládozást, ezt az egy kölyköt kiguberálja a többi közül, és elvonul vele az ágy alá.

Persze neki is vannak gyengébb pillanatai...

Ők pedig az Artinék által talált Kuka-tesók, az Artinéktól kapott nevekkel:

Rinya,aki bizonyos szögből nézve imbecilis ufóra hajaz, és helybenrepülni is tud. Mérete is utal némi kolibri-rokonságra.Zorró, aki kezdi elfelejteni a tudományát - sokkal több tejet tudott kibugyborékoltatni az orrán, mint amennyi bement a száján.Dió - ő egyszerűen kis dorombos, egyénisége kibontakozása folyamatban.Már előre félek.És a nagyok - PatchworkPala, aki feketéből lett vörös:

Még mindig piszokjól áll a zöld A Gróf Úrnak...A két sznob turcsiorrú, Hetti néni és Célgömb:Immár varratok nélkül...Hetti néni napozik:Sir Moraj, kivételesen mérsékelten zorkó fejjel:No comment... Szóval igen, ő Jujfej.Bocs a kimaradottaktól (Copy-Paste, Endorfin, Cirik, stb.)

Azért mindenkit megnyugtatnék, vannak még lovaink is.


<< 2010. július 19, 11:08, hétfő 2010. július 12, 16:02, hétfő >>


vissza

Támogatóink

Pfizer Kft.
MAPE - Magyar Patkolókovácsok Egyesülete
balanszFILM - Zakumentumfilm
Kopperdák Stúdió
Nyeregvilág

Napló archívum

2017 (1)
2016 (3)
2015 (6)
2014 (49)
2013 (81)
2012 (119)
2011 (188)
2010 (216)
2009 (222)
2008 (271)
2007 (248)