2010. augusztus 22, 23:04, vasárnap
Hol is tartottunk... Tehát csütörtök.

Artin ismét jött Zakumentumfilmet forgatni, tehát összekötöttük a kellemest a hasznossal: mivel a Pfizer adományát a cég képviselője csak a kezelő állatorvosnak adhatja át, így Lóciékhoz beszéltük meg a találkozót.
Volt mit forgatni, nekem volt fuvarom, el tudtam vinni Donna Anorexiát ivartalanítani, és át tudtuk venni a Pfizer adományát, jelesül veszettség, kombinált, FIP, leukózis, nyugat-nílusi vakcinákat, Nutradylt, Rmadylt és Synulox tablettát, amiket ezúton és ismételten nagyon köszönünk!

Ló-, kutya- és cicakajával felfegyverkezve meglátogatott minket Rita és Péter is, akik hősiesen állták a forgatás megpróbáltatásait, amik egyébként egyáltalán nem vészesek, node mégis.

 És aztán megtörtént A Csoda.

 Slambuc november 16-án került hozzánk olyan állapotban, hogy nem gondoltam volna, hogy valaha kutya lesz még belőle. Józan ésszel utánagondolva hatalmas rizikó, talán felelőtlenség volt a bevállalása. Kaptam egy olyan kutyát, akiről láttam ezt az egy darab fotót,

247.jpg

akiről semmit nem lehetett kideríteni, annyira be volt fordulva, és bizony benne volt a pakliban, hogy vagy rettegő lelkironcs marad, vagy ha visszatér belé az élet, megesz vacsorára a komplett tanyasi állatállománnyal együtt (bár engem gebeségemre való tekintettel valószínűleg csak fogpiszkálóként vetett volna be a lakoma végén.)

 Nem így történt. Slambuc az idekerülése után rohamléptekkel összeszedte magát, és decemberben fel mertem tenni gazdakeresőnek. Túl nagy reményeket nem fűztem a dologhoz, nem sok embernek kell egy öreg, problémás előéletű sarp, és túl azon, hogy én sem adok kutyát akárkinek, egyértelmű volt, hogy Slambuc fog választani. A gazdikeresőben leírtam róla mindent, kiemelve azt, hogy nem egy egyszerű eset az öreg, és magamban elkönyveltem, hogy esélytelen jószágként valószínűleg nálam fogja leélni hátralévő életét.

 Azért voltak rá jelentkezők. Volt, aki többször telefonált, a beszélgetések alapján főnyeremény, ráadásul Nógrád megyéből, tehát nincs is vészesen messze, van rutinja a pásztorkutyákkal, mindenképp szeretné Slambucot, csak előbb megcsináltatja a kerítést, ami pláne jópont. Többször beszéltünk, lelkemre kötötte, hogy nehogy másnak adjam, merthogy más is jelentkezett, csak ott is kerítésreparálás folyt, oda is jópont
<< 2010. augusztus 23, 11:55, hétfő 2010. augusztus 20, 10:05, péntek >>


vissza


Támogatóink

Pfizer Kft.
MAPE - Magyar Patkolókovácsok Egyesülete
balanszFILM - Zakumentumfilm
Kopperdák Stúdió
Nyeregvilág

Napló archívum

2017 (1)
2016 (3)
2015 (6)
2014 (49)
2013 (81)
2012 (119)
2011 (188)
2010 (216)
2009 (222)
2008 (271)
2007 (248)