2010. augusztus 23, 11:55, hétfő
A péntek-szombat ismételten eseménydúsan telt: pénteken rákészülés a szombatra, azaz pólók után rohangálás, kölcsönsátorért és egyéb kellékekért rohangálás, szombaton pedig kora reggel indulás Kóspallagra, a Hidegvérű Találkozóra.

Sajnos magából a rendezvényből nem sokat láttam, mivel főállásban a zakutanyás sátornál kellett lennem, de le a kalappal a szervezőség előtt, és persze nagyon köszönjük a meghívást és az árusítási lehetőséget. Artinék is eljöttek forgatni, a szösszenetvideó hamarosan felkerül a honlapjukra, amit természetesen be fogunk linkelni azon melegében.

Most pedig köszönetnyilvánítás!

Köszönjük a Kopperdák Stúdiónak a rengeteg segítséget, gyors, szép, rugalmas és kedvezményes munkát;
a Hidegvérű Találkozó szervezőinek a megjelenési lehetőséget;
Pacibának a kölcsönsátrat és asztalt;
Petinek a standhoz történő beugrást;
Gábornak a rengeteg rohangálást, fuvarozást, leltározást, ésatöbbit, no meg azt, hogy elmondhatjuk, pont a mi sátrunknál hajtogatott pólót a rendezvény egyetlen import biofizikusa;
Zsuzsinak, amiért szerzett nekem héliumos lufit;
Vilinek, amiért a távollétemben tartotta a frontot a tanyán;
mindenkinek, aki vett, vesz és venni fog a pólóinkból, és ezzel támogatja a nyomiménest.

A szóbanforgó pólók pediglen itt láthatóak:
(szorri, amint azt a mellékelt fotók is bizonyítják, a tanyán nincs vasaló)

Hidegvérűs póló "cold blood, warm heart" ("hideg vér, meleg szív") felirattal:

pónis póló (ami igazából nem is feltétlenül pónis, szabadon értelmezhető hidegvérűs, általánoslovacskás vagy bármilyenes pólóként is, csak hát nevet kell adni neki)

és végül a sokak által követelt Hellopisti.A pólók jó minőségű Fruit of the Loom termékek S, M, L, XL és XXL méretben, az áruk 2000 Ft/darab + postaköltség, megrendelhetőek az info@zakuszkatanya.hu mailcímen, ill. Peti jóvoltából Csongrád megyében és az M5-ös vonzáskörzetében előzetes egyeztetés után személyesen is átvehetőek, ezügyben telefonszám szintén nálam (info@zakuszkatanya.hu).

Más... Erősen olyan irányba alakulnak a dolgok, hogy könnyebb és hatékonyabb lehet a tanyán folyó munka - korábban nem számítottam ilyen fordulatra, meg is lepett a lehetőség, és határozottan örülök neki. Hosszú távra segítséget kaptam Vili személyében, így a lovak körüli egész napos sertepertélés helyett az eddigi nullához képest több kapacitásom marad az egyéb pénzkereső tevékenységekre, ideértve az írást, rajzolást,  és rendezvényekre rohangálást. A rendezvények halmozottan hasznosak, hiszen népszerűsíthetjük a tanyát, támogatókat gyűjthetünk, és a pólók, egyebek eladásával bevételhez juthat az alapítvány - a rendezvényekre jutáshoz viszont feltétlenül szükségünk van egy saját autóra. Nekem ugyan még nincs jogosítványom, de az elszántság végre-valahára megszületett, hogy belátható időn belül megcsináljam, és Vili ittlétével a "sofőrprobléma" megoldott. A saját autó a rendezvényekre való eljutáson túl már csak azért is hatalmas segítség lenne, mert a kutyák, macskák állatorvoshoz történő eljuttatása sem lenne a továbbiakban macerás. Tehát "minden megoldás érdekel" jeligére üzemképes, műszakival rendelkező autó kerestetik a Zakuszka-tanyára (a cseri útviszonyok miatt fontos szempont, hogy az autó alja ne legyen túl mélyen), ill. a tanya körüli rohangálásra, villanypásztor-építéshez és társaikhoz nagy segítség lenne egy forgalomból kivont, összkerékhajtásos járgány. (Hosszú távú álmaink között szerepel a saját lószállító és a vontatásra alkalmas jármű beszerzése is, de tartok tőle, hogy ez még nagyon arrébb van.)

<< 2010. augusztus 23, 18:15, hétfő 2010. augusztus 22, 23:04, vasárnap >>


vissza

Támogatóink

Pfizer Kft.
MAPE - Magyar Patkolókovácsok Egyesülete
balanszFILM - Zakumentumfilm
Kopperdák Stúdió
Nyeregvilág

Napló archívum

2017 (1)
2016 (3)
2015 (6)
2014 (49)
2013 (81)
2012 (119)
2011 (188)
2010 (216)
2009 (222)
2008 (271)
2007 (248)