2010. augusztus 31, 23:50, kedd
Ha valaki lemaradt volna az infóról, a pólóink felkerültek a Zakuszka-tanya támogatását szolgáló egyéb ajándéktárgyaink közé. Karácsonyig még bővül a lista, nyugalom. (:

Célegyenesbe ér lassan a Goldenblog-szavazás, úgyhogy gyorsan el is mondom a véleményemet, még mielőtt kiderülne, hol végeztünk. Persze, nagyon jó dolog, hogy bekerültünk a top ötvenbe, és nagyon köszönjük az olvasóink szavazatát, de engem meglep/elszomorít a Goldenblog komplex kategóriája körül kialakult hiszti. Tény, hogy a verseny kiírása nem volt túl precíz (gondolom, ebből a szervezők jövőre levonják a tanulságot), meg az is tény, hogy bennem van a hiba, amiért nem tudom az egészet olyan vérkomolyan venni, mint a többiek nagy része.

Töredelmesen bevallom, más blogokhoz hasonlóan nekem is célom az olvasótábor növelése, de nem azért, hogy tapsikolhassak, hogy "n" helyett "n+x" olvasónk lett, hanem olyan alantas szándék vezérel, hogy hátha az új olvasók közül egyet-kettőt (hármat-négyet-satöbbit) megérint az itt folyó munka, és így vagy úgy, de támogatónkká válik. Akár kétkezi munkával, akár virtuális örökbefogadással, akár azzal, hogy beleles a kívánságlistánkba, és rájön, hogy van egy fölösleges, zárható fémhordója, vagy éppen fejbedob minket egy zsák kukoricával vagy egy tálca kutyakonzervvel (au.) Az pedig a legeslegkomolyabb eredmény, ha egy régi írást elolvasva eggyel több ember kap a fejéhez és viszi ivartalanítani a kutyáját/macskáját, hiszen az állatvédelem a gazdiknál, a fölösleges szaporulat megelőzésénél kezdődik.

Kár tagadni, a működésünket a segítőkész blogolvasóknak köszönhetjük - és köszönjük is. �?gy aztán mások hiába hőbörögnek, hogy 2010-es Goldenblog ígymegúgy, mi az, hogy egy blogot többen írnak, mi az, hogy komplex kategória, mit keresnek ott az énblogok - részemről annyit ígérhetek, hogy kategóriától és eredménytől függetlenül, töretlen lelkesedéssel pörgetjük tovább a tanyanaplót, amit köztudomásúlag az élet ír hol sírva, hol nevetve.Azért felvetődött pár érdekes gondolat, például hogy mit is jelent a komplex kategória. A kiírás szerint "olyan webnaplók, ahol a szerző személyes bejegyzéseit, tematikus írásait, fotóit, közéleti észrevételeit egy felületen publikálja. A középpontban a sorokat jegyző személy áll, ő értekel, elemez többféle témában." Számomra itt van egy kis kavarodás, szerencsére mások számára is. A top 50-be kerülés örömére kaptunk az arcunkra, miszerint:
-a tanyanapló dögunalmas-közömbös kutyás-macskás-lovas (nemisigaz, mert őzes-kecskés-fácános-öszvéresis)
-ha nem veszem komolyan, mit pofázok bele a nagyok dolgába
-a tanyanaplót egy ló írja, ami nem túl hiteles - hee?????
-nem is vagyunk komplexek
-viszont roppant tematikusak, tehát még annyira sem komplexek - végülis lehet. Ellenben a következő besorolásokba vígan beleférünk:
-> gasztro(kecsketejes különkiadás)
-> kult-szórakozás- na jó, csalunk, ezt össze szoktuk kötni egy kis munkával.
-> IT
-> egészség-életmód
-> szakmai blog - lóenyészet, ronda öreg keverék ebek szakszerű gyűjtése és szobasarki vadgazdálkodás
-> hírblog
-> helyi.érték
-> fotóblog
-> komplex. Ja, az pont nem.<< 2010. szeptember 02, 23:10, csütörtök 2010. augusztus 31, 22:48, kedd >>


vissza

Támogatóink

Pfizer Kft.
MAPE - Magyar Patkolókovácsok Egyesülete
balanszFILM - Zakumentumfilm
Kopperdák Stúdió
Nyeregvilág

Napló archívum

2017 (1)
2016 (3)
2015 (6)
2014 (49)
2013 (81)
2012 (119)
2011 (188)
2010 (216)
2009 (222)
2008 (271)
2007 (248)