2011. április 05, 00:26, kedd
Ma megkezdtük Mici beszoktatását a nagybandába.Az olvasóknak talán már feltűnt, hogy Mici határozott személyiség. Sőt. Tegyük szívünkre a kezünket, Mici olyannyira határozott személyiség, hogy az már bőven belefér a kiállhatatlan hisztérikus pi némber kategóriába. Amennyire kedves az emberekhez, olyannyira undok a többi lóval - visítozik, balhézik, farol, rugdos, utálkozik. Café villanypásztor-szaggatása óta Suttyó a karámtárs és áldozat egy személyben. A látottak alapján talán érthető, hogy Mici simulékony természetére való tekintettel inkább nem engedtem a mély vízbe csobbanni a hölgyet, hanem egyenként vittem be hozzá a nyomiménes tagjait.

Zakuszka volt az első. Mici nem aprózta el a bemutatkozást, hozta az eddigi formáját, de Zaku gyorsan eligazította, holott csak a kis kanca rúgásai értek célba hangos csattogással. A nap egyik tanulsága, hogy egy nagy ló könnyen elrúg egy cirkuszoló póni fölött.

Mici később még bepróbálkozott párszor, ám Zaku mindannyiszor következetesen jelezte, hogy nincs kedve verekedni, de attól még megköveteli a menhelyalapítónak kijáró respektet. Végül már konfliktusmentesen el tudtak bámészkodni egymás mellett, Mici letett arról, hogy felrúgja Zakuszkát az égig, Zaku pedig amúgy is pacifista.Verekedés nélkül dögunalom ez az integráció.Másodszorra Pimpát prezentáltuk, harmadiknak Nyüzügét. Ekkor már Mici egészen konszolidáltan viselkedett; vagy tanult Zaku fellépéséből, vagy rájött, hogy senki sem bántja, esetleg szimplán elfáradt és berekedt, a lényeg, hogy a megszokott görbenórás Linda-visongás és kalimpálás helyett immáron romantikus összebújás volt.

http://www.zakuszkatanya.hu/images/DSCF4885.jpg

Jóképű pasik feszes hátsóját érdemes alaposan szemügyre venni...Kukucs!
Na neee. Hát ez is csak egy vacak herélt????
Nyüzüge után jött Ispán, aki nem ment bele semmiféle pofozkodásba, csupán szimatolt egy kicsit......és ekkor egy életem-egy halálom felkiáltással beengedtem a küzdőtérre a villanypásztor túloldalán ácsorgó Bajadért is. Őszintén szólva ettől a találkozástól eléggé féltettem Micit, merthogy az örök sunnyogó Bajadér bizonyára meg fogja enni uzsonnára, node ezen is túl kell esni.

Mindig nagy öröm, ha ilyesmiben tévedek. Semmi csetepaté, a két szürke hisztipók egyből összebarátkozott.A lópucolásra kárhozottak rémálma: csupa-csupa szürke. Hála az égnek, hogy már száraz a talaj, és limitáltak az önkoszolási lehetőségek!Miközben a két nőszemély leadott egy lájtos leszbi-sót, addig Suttyó és Ispán bőszen kakaskodott a másik sarokban. Van egy olyan sanda gyanúm, hogy Suttyó pár nap alatt eltanulta a hülyeséget sikonyálós élettársától.Édeshármas:

<< 2011. április 06, 21:27, szerda 2011. április 04, 15:15, hétfő >>


vissza

Támogatóink

Pfizer Kft.
MAPE - Magyar Patkolókovácsok Egyesülete
balanszFILM - Zakumentumfilm
Kopperdák Stúdió
Nyeregvilág

Napló archívum

2017 (1)
2016 (3)
2015 (6)
2014 (49)
2013 (81)
2012 (119)
2011 (188)
2010 (216)
2009 (222)
2008 (271)
2007 (248)