2011. április 08, 00:24, péntek
Segítség, gőtegyilkos!!!!Ma morcosan indult a nap. Amúgy is elég rosszkedvű és kialvatlan vagyok, három napja megint fáj a csípőm, és ezúttal nem segít sem a gyógylovaglás, sem a fájdalomcsillapító. Nem tudok pihenni, nem tudok dolgozni, menni meg pláne - és egyszercsak bejön Vili mondván, hogy jött valami rádiós, ott dekkol a kapuban. Én speciel nem vártam senkit, nem kaptam se mailt, se telefont, hogy jönnének akárhonnan is, úgyhogy el is kezdtem legott dörzsölni a kezem, hogy bár fél óra, míg azt a 60 métert megteszem, de utána nagyon el fogok valakit hajtani a búbánatba. Ráadásul jogosan, mert tényleg két másodperc alatt elő lehet keríteni a számomat neten/telefonos tudakozótól/satöbbitől, és továbbra is baromira elegem van a kedves beeső vendégekből, akik szerint egész nap csak őket várom epedő malmozással, mert itt úgyis csak unatkozni lehet. Az már részletkérdés, hogy szerintem durva udvariatlanság (de szépen mondtam) egy vadidegenhez beesni csak úgy (plusz az is előfordulhat, hogy nem vagyok itthon).

Az úriember a felbukkanási módszerétől eltekintve szimpatikus volt, de ezt az első öt percben következetesen nem érzékeltettem vele, aztán mikor tényleg belátta, hogy nagyon elszúrta a debütálást, beengedtem. A riportba kábé egy értelmes gondolat sem került, részint az én szétesettségem mián, részint azért, mert elég kurtán-furcsán vége lett, node sebaj. A bejelentkezés nélküli érkezés is elnyerte méltó büntetését, Fejőke összesarazta rádiósunk szép fehér nadrágját (hja kérem, ilyenben tanyára), és bizony a villanypásztornak is volt egy kiadós sikerélménye.

Ezután kaptam egy telefonhívást, hogy fogadjak be két kutyát, egész pontosan egy tacskót meg egy terriert, mert nem tudják őket tovább tartani. Szívfájdalom, de szigorú kutyastoppot kell tartanom, azért megkérdeztem, miért kell a kutyáktól megválni: mert egy nagy házőrzőt akarnak. Szerencsére még mielőtt reagálhattam volna, épp telefonált a párom, úgyhogy le kellett raknom, a hölgy meg nem hívott vissza, de talán jobb is így.

Vannak peches lómenhelyi lakosok: például Mici, akit a gyerkőcök lovagolni fognak, és Suttyó, akit elkezdtem óvatoskán munkára fogni.Első futószáras szeánszunkon hagytam, hogy Mici kitombolja magát. Párszor bepróbálkozott holmi befordulásos lázadással, de mikor látta, hogy nem hagyom magam, nagyon rendesen dolgozott.

Rendhagyó videófelvétel következik: Mici éppen nem akar megverni senkit. A hempergés pedig ragadós, de ezt eddig is tudtuk.
<< 2011. április 11, 23:48, hétfő 2011. április 07, 11:12, csütörtök >>


vissza

Támogatóink

Pfizer Kft.
MAPE - Magyar Patkolókovácsok Egyesülete
balanszFILM - Zakumentumfilm
Kopperdák Stúdió
Nyeregvilág

Napló archívum

2017 (1)
2016 (3)
2015 (6)
2014 (49)
2013 (81)
2012 (119)
2011 (188)
2010 (216)
2009 (222)
2008 (271)
2007 (248)