2011. november 16, 21:59, szerda
Hogy miért jó egy kismacska? Sőt kettő?

Igen, ez Sördi-propagandaszöveg lesz. Szóval, miért is jó egy két kismacska?

Mert ha fél órányi, uram bocsá hosszabb távollét után visszatérek a szobámba, dorombolva-pürcögve lerohannak, és nem lehet tőlük ülni/állni/feküdni/menni/dolgozni/pihenni/semmitsem. Mancsolnak, törleszkednek, mekegnek, rajonganak. Még hogy a macskák maguknak való, önző dögök!
Ez nem csak a Sördikre vonatkozik, hanem nagy általánosságban a folyamatosan embertársaságra áhítozó macsekokra: nagyon sokat köszönhetek nekik a számítógép-használat terén. Megtanultam következetesen, és időben!!!! elmenteni az aktuális munkát, ha kimegyek teáért. Megtanultam az egeret a rajta ülő macskával, vagy éppen a rajta ülő macskától függetlenül mozgatni. Megtanultam, hogy a klaviatúrán találomra szteppelő mancsok által életre hívott bizonyos billentyűkombinációk bizonyos változásokat eredményeznek, megtanultam kiguglizni, hogy állítsam vissza a mikroszkópikus méretűre zsugorított betűket, a fejjel lefelé fordított dokumentumokat. Megfigyeltem, hogy minden macska tudja, hogy kell megnyitni a firefox támogatási oldalt, a súgót, keresőt, és szégyen-gyalázat, de a Kuka-tesók előtt sosem figyeltem fel a "power, sleep, wake" billentyűhármas jelentőségére.

Megtanultam úgy gépelni, hogy közben a kezem ne nagyon mozogjon, mert a klaviatúraszteppben megfáradt Sördik szeretnek a kézfejemre hasalva megpihenni. Megtanultam gépelés közben úgy ülni a széken, hogy az ülőfelület széléből egy fél centi széles csíkot foglaljak csak el, mert mögöttem ott alszanak a Sördik. Megtanultam úgy ülni a szék szélén, hogy közben kellően görbe legyen a hátam, mert a nyakamban-vállamon is ott alszanak a Sördik. (Felhívnám a kedves Olvasó figyelmét, hogy kettő, azaz kettő darab Sördiről van szó, de simán megoldják, hogy kettőnél több helyen adják fel a leckét helyezkedésileg.) Megtanultam úgy görnyedni, hogy közben - hideg van már, na - a kardigánomba/mellényembe is bemásznak a Sördik, és hála eme fejlesztésüknek, az is kiderült: nehéz a nagymellű nők élete. Sördik nélkül ezt sosem tapasztaltam volna meg, viszont ahogy a két doromboló, szőrös cicplantátum lehúzza a vállamat a puszta pulóverbegömbölyödésével, bőven elég ahhoz, hogy örüljek a gyárilag Sördögmentes anorexiás mivoltomnak.

Sördis dekoltázst mindenkinek!

http://www.zakuszkatanya.hu/images/IMG_3206.jpg

Becsületükre legyen mondva, hogy bár nagyon tropa tőlük a gerincem, lámpaoltás után lelkiismeretesen kinyomkodják a fájós hátamat.

Megtanultam, hogy totálisan fölösleges lehajigálni őket magamról, mert többször jönnek vissza, mint ahányszor Sördimentesen szeretnék létezni. Volt, hogy annyit tudtam csak mondani nekik összeszorított fogakkal, hogy ócska, büdös kis pakkányok vagytok, amire ők kampóra meresztett farkincával rámragyogtatták a tányérszemüket,  közölték, hogy grrrrnyau, és kitört belőlük a doromb. Ócska, büdös kis pakkányok, de nem lehet őket nem szeretni. Azóta csak Tökéletes Kis Lényeknek hívom őket, igazából a lényeg ugyanaz.

Ha nem lenne kint húsz másik macskám, eszem ágában sem lenne örökbeadni őket, de van egy kis gond: van kint húsz macskám, hogy az egyéb három- és négylábúakat ne is említsem. A Sördiknek meg még mindig nincs gazdijuk. Hahó, emberek! Kedvesek, dorombosak, nyakbanalvósak, szobatiszták, oltva, chipelve, szeretve, csakis jó helyre.

Túrjunk csak róluk egy jó örökbefogadás-serkentő fotót.

Ez túlságosan összeolvadós...

http://www.zakuszkatanya.hu/images/IMG_3111.jpg

Radler fejét tekintve ez sem az igazi...

http://www.zakuszkatanya.hu/images/IMG_3113_2.jpg

...de persze lehet még fokozni.

http://www.zakuszkatanya.hu/images/IMG_3115.jpg

Na, talán ez.

http://www.zakuszkatanya.hu/images/IMG_3117.jpg

A két cica chipelve, féreghajtva-bolhátlanítva, vakcinázva (FIP, leukózis kipipálva, kombi folyamatban a Pfizer jóvoltából), szerződéssel, és természetesen ivartalanítási kötelezettséggel fogadható örökbe, az ivartalanítás szervezésében, finanszírozásában igény szerint segítünk.


Érdeklődni: info@zakuszkatanya.hu<< 2011. november 20, 00:09, vasárnap 2011. november 15, 09:28, kedd >>


vissza

Támogatóink

Pfizer Kft.
MAPE - Magyar Patkolókovácsok Egyesülete
balanszFILM - Zakumentumfilm
Kopperdák Stúdió
Nyeregvilág

Napló archívum

2017 (1)
2016 (3)
2015 (6)
2014 (49)
2013 (81)
2012 (119)
2011 (188)
2010 (216)
2009 (222)
2008 (271)
2007 (248)