Vendégkönyv

Nevem
E-mail (nem publikus)
Üzenet
Az üzenet elküldéséhez másold be a fent látható biztonsági kódot.


kapás mihályné böbi
2014. május 31, 06:28, szombat

szeretnék a valoságban segíteni a lovakon és örökbe szeretnék fogadni van helyem élelmem de saját magam szeretnék nevelni egy pacit láttam önöknél a honlapjukon lehet kicsi lehet nagy, lehet beteg vagy elesett én mindet szeretem KÉREM VÁLASZOLJANAK levelemre van -e rá lehetőség nekem régen volt gyerek koromba saját csak a családbol kikerülve elvesztettem
rita
2014. május 23, 11:34, péntek

kedves Fodor Gábor
én sem fogalmazhattam volna meg jobban a véleményem.Már én is akartam válaszolni ennek a nőszemélynek.Köszi,hogy megirta ,szerintem itt mindenki egyetért evvel.
Fodor Gábor
2014. május 20, 11:32, kedd

Kedves Palásthy Mária,
ismét sikerült alátámasztania az emberek korlátoltásgába, és végtelen butaságába vetett hitemet. Ha átolvasta a honlapot, akkor fel kellett volna fognia, hogy a tanyán jobb sorsa érdemes állatok töltik boldog öreg napjaikat, akiket gyakran a vágóhíd elől menekítettek ki. Az adományokra ezeknek az állatoknak van szüksége, és a tanyán erőn felül gondoskodnak róluk ezekből az adományokból. De ha valakinek ezt nehezére esik felfogni, és csalódásként éli meg, hogy nem kap egy ingyen lovat a két szép szeméért, na az csak az igazi szégyen.

u.i.: Az adóm 1%-át idén is a tanyának szántam.
Palásthy Mária
2014. május 15, 03:49, csütörtök

sziasztok. átolvastam az egész honlapotokat, és azt nem értem, ha nem adtok ki lovakat, akkor miért várjátok az adományokat. igy saját magatoknak kértek, és ez már nem lómentés.
én is gondolkodtam abban h. lovunk legyen, helyünk van, de ismét a menhelyekről alkotott rossz véleményemet ti is alátámasztjátok. nem mentitek, hanem adományért tartjátok az állatokat Szégyen !
hornyák cintia
2014. május 03, 07:05, szombat

szia megmondaná mi a telefon számukat enek a tanyának a helye és hol van elöreis köszönöm
Ildus
2014. március 19, 09:34, szerda

Sziasztok!! :)

Az adóm 1%-át most is nektek szánom. :) Mint évek óta. :) Nem is szándékozom ezt máshogy idén sem! :)
Örülök,hogy van még ilyen hely a világon!!! Remélem egyszer eljutok hozzátok és megcsodálhatom minden egyes lakóját a tanyának.
Érdeklődni szeretnék,hogy a naptáratokat,hogy lehetne megrendelni, megvásárolni? Szeretnék egyet.

Üdv,

Ildus
Andi
2014. március 15, 03:25, szombat

Szia, köszönöm a tanácsot - az eset jóval korábban történt, mint ahogy megírtam, úgyhogy garantáltan túl vagyunk rajta, a ház meg nem a tanyánál van közvetlenül, úgyhogy nincsenek itt a macskáink (az esetleges idegen errejárók miatt meg biztonsági dobozban voltak a kinti mérgek.)
Rita, köszönöm a szóvivőséget - én már védekező álláspontra helyezkedtem, ha ők nem tudnak olvasni, én sem tudok írni.
mshouse
2014. március 11, 10:47, kedd

Szia, Andi! Nem tudom, milyen egérmérget tettél ki, de a modernebbek késleltetett hatásúak és kumulálódnak is, szóval Fejőkének még min. 2-3 hétig adjad a K-vitamint és ne fogdossanak egeret az erre szakosodott állataid /hehe... tudom, ez jó vicc egy tanyán/, mert az egérben levő méregmennyiség is felgyűlhet a vadászban. Üdv: egy állatorvos
rita
2014. március 06, 05:20, csütörtök

Nem,nem fogtok itt ingyen lovat kapni.Végig sem olvassátok a honlapot,ott van a GYIK-nél a válasz.Komolyan,az agyam eldobom ,pofátlanságotok hihetetlen.
Nikolett
2014. március 01, 10:39, szombat

Jónapot èrdeklödni szeretnèk vanne mèg örrökbe fogathato ló nagyon jó helyen lenne nálam mert a szenvedèlyem a lóvaglás ès a lóvagoltatás remèlem van mèg ló vann nagy földünk ugyhogy akkár 2-is lehetnne.:)
Zsófi
2014. március 01, 03:49, szombat

Lehet még örökbe fogadni lovat? Nálam nagyon jó helye lenne, egy hatalmas telken.
Takács vikroria
2014. január 21, 06:27, kedd

Tisztelt zakusztanya!
Nagy érdeklödéssel nézegetem honlapjukat.gratulálok nagyon jo.nem tudom hogyan tudnánk komolyabban megismerkedni..Mi tanyán lakunk..van 5gyermekünk..Végre sikerült álmaink nagy lovát megvennünk.egy feher felver nyakonsütött 18eves.kanca..ö hozzá szerernénk örökbe fogadninegy párt .társat.hál istennek a takarmányukat megtudjuk termelni nincs gondunk vele..kecskéink szoktak lenni meg.meg hat ami eggy tanyán elkel.elöre is köszönöm válaszukat..
Szikszai Sándorné Zita
2013. dec 04, 06:56, szerda

Andrea!
Rendkívüli ember vagy, nagyon szeretlek olvasni, jobbulást és erőt kívánok a munkádhoz.
merinka
2013. november 28, 11:46, csütörtök

Tanacsot/ segitseget kerek

Anyukam egy somogyi kisfaluban BalatonBoglartol nem emssze lakik . Felfigyelt hogy a kozeli szomszed szornyu korulmenyekkozott tartja a lovat .
Kihez fordulhatna ? az onkormanyzatban nem igen dolgoznak szimpatikus emberek - "rideg ember /allattartas" folyatattnak - ezt en magam tapasztaltam.
google legyen a barátod
2013. november 01, 10:59, péntek

Erika, te a lo fohaszat keresed. A Google, vagy a Facebook nem a baratod?
https://www.facebook.com/lovakmindorokkelove/posts/359186407547621

A Ló fohásza

Amikor véget ér a napi munka, nyújts nekem menedéket, tiszta almot és elegendő helyet az istállóban! Adj nekem ételt és italt, és vigyázz rám! Beszélj hozzám, mert a hangod lesz a gyeplő, légy jó hozzám, és még boldogabban foglak szolgálni, még jobban foglak szeretni! Ne rángasd a szárat, ne nyúlj a pálcáért, amikor emelkedőhöz érünk, ne üss meg, ha nem értelek, adj időt, hogy rájöjjek, mit akarsz mondani! Ne gondold, hogy engedetlen vagyok, ha nem azt teszem, amit te akarsz! Lehet, hogy valami nincs rendben a szerszámmal, vagy a patámmal. Vizsgáld meg a fogaimat, ha nem eszem, talán kilyukadt az egyik, és tudod, hogy az mennyire tud fájni! Ne köss ki túl szorosan és ne vágd rövidre a farkam, mert ez az egyetlen fegyverem a szúnyogok és a legyek ellen! S ha eljön a nap drága gazdám, amikor többé nem lehetek hasznodra, ne hagyj éhezni, vagy fázni, és ne adj el! Ne adj oda idegennek, vagy olyan gazdának, aki halálra kínoz és éheztet! Légy kíméletes hozzám, és adj nekem gyors és kegyes halált; Isten megjutalmaz érte, most és mindörökké, hadd kérjem ezt tőled és ne gondolj tiszteletlennek, ha annak nevében kérlek, aki az istállóban született… Ámen
Lívia
2013. október 29, 11:57, kedd

Üdv, szeretnék érdeklődni, hogy nálatok még van-e ló örökbe fogadás? nagyon szívesen örökbefogadnék egyet!:) nagyon-nagyon jó helye lenne.:)
Niki
2013. szeptember 24, 03:46, kedd

Üdv , érdeklüdénék nálaatok még él a ló örökbe fogadás? szivesen magamhoz vennék 1-et :) nagyon jó helyen lenne én magam 15 éve lovazok
Erika
2013. szeptember 18, 06:45, szerda

Szia Andi!
Bocsi, h. ilyen dologgal zargatlak, de egyszer olvastam egy idézetet az oldaladon, ami arról szólt, hogy miért is kell megbecsülni az öreg lovat is. A vége úgy szólt, hogy annak nevében kérlek, aki az istálóban született. Légyszi küld ezt el nekem, ha még meg van, mert nem találom sehol.
Köszönöm nagyon: Erika
Andi
2013. szeptember 13, 11:13, péntek

Kedves Andi!
Én csak tegnap tudtam megnézni a filmet a youtube-on.
Bár 2006 óta lelkesen olvastalak mindig (most is), már amikor csak elkezdtél gondolkodni azon, hogyan legyen tovább, akkor megértettelek. Igazából volt olyan idő is, emlékszem - és ez még a menhelyes időszak közepén - amikor azon töprengtem egy este, hogy vajon meddig tudod ezt így csinálni.
Azt sajnálom, hogy nem tudtam kimenni hozzád, mert amíg volt menhely, addig utóm nem volt, most meg autóm van, de menhely nincs.
Remélem, majd tudsz időt szakítani a Herriot hangoskönyvre is:) ha egymás után tízszer meghallgatod, akkor se lehet megunni.
Minden jót!
Andi
Gallé Réka
2013. augusztus 30, 11:26, péntek

Szia! Tudnál ajánlani egy embert, aki Kismálnát hajlandó 24 órában simogatni??? Én azért ennyire nem érek rá...Egyébként nagyon rossz, csípked. De kedvesen. Jövő hónapban költözünk Tiszaalpárra. Ő autóval jön. Remélem ott is jó lesz neki. Fogalmam sincs, hogy fogtam ki ezt a kutyát, de tényleg kincs. Minden jót! Réka

Támogatóink

Pfizer Kft.
MAPE - Magyar Patkolókovácsok Egyesülete
balanszFILM - Zakumentumfilm
Kopperdák Stúdió
Nyeregvilág

Napló archívum

2017 (1)
2016 (3)
2015 (6)
2014 (49)
2013 (81)
2012 (119)
2011 (188)
2010 (216)
2009 (222)
2008 (271)
2007 (248)